Jätevesijärjestelmien ystävällinen asiantuntija


Jätevesipalvelut oy on Pirkanmaan alueen ainoa yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia jätevesipalveluja haja-asutusalueiden asukkaille ja yhteisöille. Ammattitaitomme ja asiantuntemuksemme tukena on joukko palvelukumppaneita, joiden avulla pystymme tarjoamaan korkealaatuisia ja kestäviä jätevesiratkaisuja edullisina paketteina.

Olemme Pirkanmaan Jätehuollon itsenäinen tytäryhtiö, jonka toiminnan keskiössä on alueellinen ja henkilökohtainen palvelu. Olemme myös Pirkanmaan alueen ainoa toimija, jolle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Yhteiskunnallisena yrityksenä voitonjakomme on rajoitettu, ja voittomme kanavoidaan suurimmaksi osaksi Pirkanmaan alueen asukkaiden ja ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi.

Yrityksemme tehtävä on parantaa ihmisten elämänlaatua vähentämällä uuteen jätevesiasetukseen liittyvää stressiä ja epävarmuutta sekä samalla suojella yhteistä ympäristöämme ja ylläpitää kiinteistöjen arvoa. Tavoitteenamme on, että Pirkanmaalla on tulevaisuudessa Suomen laadukkaimmat jätevesijärjestelmät, joiden myötä asukkaiden arki on sujuvaa ja luonto voi hyvin.


”Tehtävämme on parantaa elämänlaatua.”